Céges buli tánccsatával

Nemrég csatlakoztam egy céghez HR tanácsadóként. Az utóbbi években több céget is váltottam már, pont az olyan irodai hangulat miatt, mint ami ott volt. Számomra fontos, hogy jó emberek társaságában dolgozhassak, és ezért nyitok az emberek felé a munkahelyen is. Az előző próbálkozásaim ugyan kudarcba fulladtak, azonban nem adtam fel. Habár ennél a cégnél egész más volt a légkör, mint az eddigieknél. Mosolyogva és érdeklődve fogadtak, és ez nem megjátszott volt, amit a főnök miatt kénytelenek voltak alakítani, hanem szívből jött. Gyorsan megtetszett a hely és kollégáimmal is nagyon jól kijöttünk. Megbeszéltük, hogy egyik este, csinálhatnánk valamit közösen, és úgy döntöttek, hogy az újoncra hárul ennek a megszervezése, azaz rám.

Törtem is a fejem, hogy mi lehetne valami egyedi és jó program, amivel jó benyomást keltek és kellemes emlék lesz a számukra. Persze elővettem jó barátomat, az internetet és ötletek után kezdtem kutatni. Úgy éreztem megtaláltam a valóban egyedi választást: a Táncszőnyeg.

Egyrészt régi vágyam volt már kipróbálni ezt a játékot, másrészt pedig pletykákból hallottam, hogy igazán táncoslábú munkatársaim vannak (amit a céges bulikon rendszeresen bizonyítanak), akiket talán nem tántorít el egy ilyesfajta játék.

Találtam egy webshopot, ahol igen kedvező áron hozzá tudtam jutni a játékhoz. Nem tudtam melyik lenne a legmegfelelőbb, végül egy kétszemélyes táncverseny táncszőnyeget választottam, ami TV-re köthető. A már egyébként is jutányos áron kívül még akciós is volt, így teljesen meg voltam elégedve választásommal.

A szállítás GSL futárszolgálattal történik, így pár munkanap alatt megérkezett a termék, hétvégére pedig megrendezhettem a várva várt bulit.

Kollégáimnak nem árultam el a programunkat, csak megadtam a lakásom címét. Mindenki nagy meglepődéssel fogadta a táncszőnyeget. Azonban egyikük szemében sem láttam azt, hogy ne próbálná ki. Így is történt, pár pohár bor mellett, keményen küzdöttek a tánccsatában. Oda voltak érte, és a barátságos versengés nagyon összehozta a csapatot, nem volt olyan, aki ne érezte volna jól magát.

Hétfőn, amint beértem az irodánkba az első kérdés az volt, hogy mikor ismételjük meg, ezt a szórakoztató estét.