Az elegáns munkakörnyezet megköveteli a minőségi irattáskát

HR tanácsadóként dolgozom egy nagy multinál. Mivel csak nemrég kezdtem ebben a szakmában aktívan tevékenykedni, ezért még elég nagy bennem a megfelelési kényszer. Előtte pár kisebb startupnál melóztam, ahol például nem nagyon volt elvárás az elegáns öltözék. Mivel itt viszont az, kénytelen voltam egyik napról a másikra leváltani szinte a teljes ruhatáramat. Farmer-póló párti vagyok, de a jól fizető munkahely miatt be kellett vállalnom ezt az áldozatot. Épp lakásvásárlás előtt álltunk és szükségünk volt a magasabb jövedelemre a hiteltörlesztéshez. A feleségem megpróbált segíteni nekem a ruházatom lecserélésében, így sokszor együtt mentünk el vásárolni, mert neki több divatérzéke van, mint nekem. Az ingek, öltönyök, makkos cipők vásárlása könnyedén ment, hiszen ilyen üzletekkel tele van a város, viszont egy valamit sehol sem találtunk. Minőségi férfi irattáskát. Egy elegáns, sok zsebes, minőségi darabra lett volna szükségem, de rengeteg üzlet átjárása után sem találtuk meg az ideális jelöltet. Feltétlen szükségem volt egy ilyen táskára, mert a céges táblagépemet, amin az összes üzleti dokumentumom volt és a hivatalos papírokat már hetek óta egy egyszerű mappában és a kezemben hordtam, féltem, hogy egyszer elejtem őket, vagy kilopják a kezemből.

A családtagok témából való kifaggatása után végül tanácsot kértem egy jó fej munkatársamtól, Gábortól, aki már évek óta a multik világában mozog, hogy ajánljon nekem egy megbízható boltot, ahol tudok magamnak irattáskát vásárolni. A srác szerencsémre igazi táskarajongó, alig volt olyan, hogy egymást követő napokon ugyanazzal a táskával láttam volna őt. Tudtam, hogy ha ő nem tud mondani egy jó üzletet sem, akkor bizony reményvesztett leszek táskaügyben.

Egyik délután tehát találkozót beszéltem meg Gáborral egy közeli kávézóban és ott elmesélte nekem, hogy ők a családdal a Bagbox oldalán szoktak maguknak vásárolni, mert annál megbízhatóbb webshopot nem igazán ismer. Elmondása szerint egyértelmű felépítéssel, kiválóan működő keresővel rendelkező oldal, ahol elegáns, minőségi termékeket árulnak. A felesége és az ő ízlése szerinti táskák is fellelhetőek náluk és születésnapra, karácsonyra is rendeltek már tőlük termékeket, de eddig nem volt rájuk semmi panasz. Ilyen figyelemfelkeltő beszámoló után én is azonnal kíváncsi lettem a szóban forgó honlapra, ezért eldöntöttem, otthon felkeresem.

Bízva Gábor szavában, este meg is néztem magamnak a választékot a Bagbox-on. Nem kellett csalódnom a szavában, mert miután felcsaptam a laptopot és bepötyögtem a bagbox.hu-t, igazán szép árukínálat fogadott engem. A férfi irattáska választék is hatalmas volt és mivel nehéz volt a döntést egyedül meghoznom, odahívtam a feleségemet is, hogy segítsen. Katának azonnal megtetszett az egyik vállpánttal is rendelkező bőrtáska, melyen volt sok zseb is. Közel állt az elképzelésemhez a darab és az ára is igazán vonzó volt. Alatta részletesen ki voltak fejtve a jellemzői is, amiből kiderült, hogy igazi bőr irattáska és a márkájáról is alaposan tájékozódhattunk ott. A Vélemények rovatban korábbi vásárlók tapasztalatait is olvashattuk, ez nagyban segített a végső döntésben. A rendelés leadása előtt Katának eszébe jutott, hogy ő is szeretne körülnézni az oldalon. Szerencsére lehetséges kilépni a kosárból és folytatni a vásárlást, így a feleségem is tudott keresni magának egy elegáns válltáskát.

A döntés végül megszületett: Megvesszük mindkettőt! A rendelés leadása igen könnyen ment, hisz az oldal felépítése nagyon tetszetős és könnyen átlátható, laikus szemmel is letisztult. A szállítás Magyarországon belül 10 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes, ez egy plusz pont a Bagboxra, hisz a legtöbb helyen fizetni kell ezért is. Mivel a táskáink összege e fölött az összeg fölött volt, így ingyenesen szállíttathattuk házhoz. A fizetési lehetőségek is igen változatosak, lehetőség van bankkártyával is fizetni, én például ezt részesítem előnyben, mert nem szeretek készpénzzel pepecselni, így pedig otthonról, kényelmesen is tudok fizetni. Mivel GLS futárral hozzák ki a termékeket, számíthattunk rá, hogy igen hamar, három napon belül megkapjuk a rendelt táskákat. Hihetetlen ez a webáruház, minden olyan könnyen és gyorsan működik náluk!

Mikor megérkeztek a várva várt csomagok, a weboldalon feltüntetett 1-3 napos időintervallumon belül, már másnap azzal mentem dolgozni és Kata is magával vitte az ő szerzeményét. Gábor odabent azonnal észrevette, és rögtön meg is kérdezte, hogy a Bagbox-ról van-e. Megköszöntem neki a jó ajánlást és megígértem neki, legközelebb is tőlük fogunk rendelni. Bátran ajánlom mindenkinek ezt a webáruházat, mert a minőségen kívül gyorsaságot és megbízhatóságot is tanúsítottak a megrendelésemnél, ez más oldalaknál nem feltétlen van így.