Anya tanácsadó barátnője adott pár arckrémet ajándékba

Anyukám egyik nagyon jó barátnője tanácsadóként dolgozik. Először, mikor meghallottam, hogy van ilyen is, hogy valaki abból él meg, hogy tanácsokat ad, nagyon meglepődtem. Aztán utána olvastam a dolognak, és rátaláltam a coach-okra. Kiderült, hogy anya barátnője is ilyen tanfolyamot végzett.

Ő egyébként nagy vállalatoknak ad különféle pénzügyi és cégvezetési tanácsokat. Ez egy elég felelősség teljes feladat szerintem, ugyanis a cégek fizetnek neki azért, hogy jó tanácsokat adjon. Ha pedig nem jó irányba viszi a vállalatot, akkor nagyon nagyot tudnak rajta bukni. Arról nem is beszélve, hogy a cégnek is hatalmas bizalommal kell a tanácsadó felé fordulnia.

Anya múltkor találkozott ezzel a barátnőjével, és elmentek kávézni. Mesélte anya, hogy nagyon jót beszélgettek mindenféle csajos dologról. Mondta hogy átbeszélték az elmúlt hónapok történéseit is.

Mikor hazajött anya, mutatott három kis dobozt, hogy ezeket kapta a barátnőjétől ajándékba. Ugyanis ő mindig szokott adni anyának valamit, ha találkoznak. Kérdeztem is anyától, hogy mik azok a kis dobozok amiket hazahozott?

Mire azt válaszolta, hogy azok arckrémek.

Nagyon kíváncsi lettem egyből, ugyanis imádom a krémeket, meg a kozmetikai dolgokat. Nem ismertem a márkát, de egyből rákerestem a neten, és kiderült, hogy ez egy magyar cég, ráadásul natúrkomeztikumokat gyártanak. Ez azt jelenti, hogy csak és kizárólag természetes alapanyagokat használnak fel a termékeik elkészítése során. A honlap is nagyon szép és igényes volt.

Le is van írva minden termék alá, hogy milyen összetevőket tartalmaz, és hogy milyen bőrre, problémára ajánlják. Nagyon felhasználó barát az egész oldal. A csomagolás is nagyon kis egyszerű, de igényes. Én nagyon szeretem a minimalista dolgokat, és ez pont ilyen. Mind a három kis dobozban más féle krém volt. Az egyik kamillás volt, a másik olíva olajos, a harmadik pedig shea vajas.

Az állaguk sem tűnt túl folyósnak és ragadósnak, ugyanis azt nagyon nem szeretem, ha egy krém olyan. Szerintem az az igazán jó krém, amelyiket kicsit nehezebb kenni, de hamar beszívódik az ember bőrébe, ugyanis nekem soha nincs türelmem megvárni még beszívódik, de azt az érzést sem szeretem, amikor a krémes bőrömhöz hozzáér valami.

Persze ezek főként a testápolónál okoznak problémát, de valahogy ez a hóbortom kihat az arckrémekre is. Szóval az állaga is jónak tűnt. Már alig vártam, hogy kipróbáljam őket. Kérdeztem egyébként anyát, hogy miért pont ezeket a krémeket küldte a coach barátnője.

Azt mondta, hogy azért adta neki ezeket, mert neki mostanában ez a márka lett a kedvence, nagyon sok terméküket rendszeresen használja, és nagyon tetszik neki úgy az egész brand. Arról nem is beszélve, hogy ez egy magyar márka, ő pedig nagyom szereti támogatni a magyar feltörekvő vállalkozásokat.

Ezzel egyébként mi is így vagyunk anyával. És meg is bízunk a barátnője ízlésében, ugyanis rengeteg szuper új márkát mutatott már nekünk, és küldött belőlük ajándék gyanánt egy-két terméket.