Állásinterjún motoros nadrágban?!

Több karrieristában meg áll már a cím olvasásakor is az ütő, ki az, aki motoros nadrágban indul el állás interjúra vagy egyáltalán akár hova! Szerintem, ha egy motoros bandába akar bekerülni, hasznos ez a viselet, de nem biztos, hogy az tekinthető teljes állásnak. Egyes cégeknél elég erős a dressz kód már az állásinterjún is, ezért nem kell divatdiktátornak lenni ahhoz, hogy megfelelően mérlegeljünk, nem motoros nadrágban megyünk állásinterjúra!

Pedig elég sok szemrevaló motoros nadrágot vélhetünk felfedezni a motorboltos honlapokon.

Annyi fajta van, hogy az egyszerű ember hamar elgondolkodik rajta, hogy miért ne vegye fel ezeket, hisz jól néznek ki és designjuk szerint más stílusúak, így akár az adott stílus megnevezésnek megfelelően el lehetne menni bennük az adott állás állásinterjújára is!

Gyorsan felcsaptam az internetet és az első, ami megütötte a szemem az a SIXGEAR DELTA FORCE motoros nadrág. Egy ilyenbe indulnánk útnak a különleges alakulat felvételére, akkor mindenképp mondjuk, hogy motoron 120%-ot teljesítünk. Aztán az már kérdés, hogy mennyire jó a humoruk az ott dolgozóknak!

De, megemlítésre méltó még a SIXGEAR MADDOX motoros nadrág. Kép alapján rettenetesen modern mezőgazdasági munkás lehet benne bárki, és ha úgy van, motorral lehetne kergetni a birkákat. Remélem, ha ezt motorokat kedvelő személy olvassa, nem sértődik meg ezen, hisz ez csak fantázia és humor!

Ezek a motoros nadrágok csúcsminőségük mellet elég jó áron is beszerezhetőek, szóval csak ajánlani tudom őket!

Visszatérve a munkavállalás kezdeti szépségeihez, mindig az első benyomás a legfontosabb, bármennyire modern, szép és jó minőségű motoros nadrág is pihen a birtokodban, egy ilyen alkalomra ne használd fel!

Mikor használd ezeket a nadrágokat?

Akinek már van, annak biztos nem kell elmondanom, de aki még csak gondolkodik azon, hogy az utak rettegett kétkerekűse lesz, annak biztos szívvel merem ajánlani az ebben a cikkben megemlített motoros nadrágokat, mert minőséget közvetítenek vásárlóiknak!

Remélem hasznos információval láttalak el, hogy mikor, hol és miben jelenj meg, mert tényleg fontos, hogy az első benyomás a szíved állásánál a lehető legjobb legyen, és biztos te kapd meg azt a pozíciót, amire jelentkezel! Ha valamivel nem vagy tisztába, nyugodtan kérdezz utána, annál, akivel tartod, tartottad a kapcsolatot az interjú napjáig és ne félj kérdezni, mert csak a buta ember nem mer kérdezni.

Ezeket szem előtt tartva fogsz elmenni az interjúdra és remélhetőleg nem egy motoros nadrág lesz rajtad!